Visszalépett a rájátszástól elfogyó U17-es csapatunk

Példátlan sérülés- és eltiltáshullám indokolta a sajnálatos döntést.

Bár a korábbi tervek szerint, szerdán és szombaton az Újpesttel szemben vártak volna újabb erőpróbák az előző hét során az ESMTK gárdáján sokáig emlékezetes körülmények között felülkerekedő U17-es együttesünkre, a sors közbeszólt: a példátlan sérülés- és eltiltáshullám miatt klubunk illetékesei nem tehettek mást, a józan ész által nyugtázható döntést hoztak és visszaléptettek a srácokat a rájátszás további küzdelmeitől.

Kár a történtekért, de a nagyjából kilenc hiányzót képtelenség lett volna pótolni, az MLSZ Versenybizottságot már tájékoztattuk a sajnálatos lépésről. Eddigi teljesítményük miatt csupán dicséretet érdemelnek tizenhét éveseink, a korábban az országos kiemelt harmadosztály Közép-Kelet csoportjában parádés szezont követően aranyérmet szerző, majd a már említett pesterzsébetiek elleni első osztályozós kört is sikerrel megvívó csapatunk remek időszakot tudhat a háta mögött.

Romhányi Tamás: - Nagyon sajnáljuk, de igen komoly sérüléshullám és eltiltásokból kifolyólag egyáltalán nem tudunk kiállni az Újpest ellen, a rengeteg hiányzó miatt vélhetően kialakuló esetleges eredmények pedig nem lettek volna méltóak eddigi szereplésünkhöz, ezért nem tudjuk vállalni a tervezett két mérkőzésen való részvételt. Le a kalappal a srácok egész idényben és a rájátszásban bemutatott teljesítményért!

19224875_1384221015002883_8960885259033734437_n.jpg


Írjon nekünk