,,Tudtak egymásért harcolni a srácok"

Az országos kiemelt mezőnyben bajnoki címig jutó U17-es csapatunk edzője, Romhányi Tamás több élménnyel gyarapodott az előző időszak során.

Remek idényen van túl az országos kiemelt Közép-Kelet csoportban aranyéremig jutó U17-es gárdánk, a huszonkét győzelem mellé egy döntetlent és három vereséget elkönyvelő csapatunk a bajnoki küzdelmeket követően ráadásul egy sokáig emlékezetes oda-visszavágós párharcot szolgáltatva, az ESMTK-t is felülmúlta, ezt követően azonban sajnos a rengeteg hiányzó miatt nem kerülhetett sor az Újpest elleni erőfelmérőkre. A srácok parádésra sikeredett szezonja kapcsán a társaság irányítását féltávnál átvevő, egyben felnőtt alakulatunk meghatározó játékosának számító Romhányi Tamást kérdeztük.

- Milyen gondolatokkal vágtál bele az edzősködésbe?

- Először is, nagy megtiszteltetés volt, hogy a vezetők és a szülők megkerestek ezzel a feladattal. Örültem, hogy rám gondoltak, hiszen még csak nemrég végeztem el a "C" tanfolyamot. Ennek ellenére, úgy döntöttem, belevágok, nekem is gyakorlás lesz ez a feladat. Nagy szerencsém volt, hiszen egy olyan csapatot kaptam, ami már szinte tökéletes volt, csak apró, lelki finomításokat kellett végrehajtani, egyébként rendkívül képzett a társaság, látszik rajtuk előző edzőik munkája, mind védekezésben, mind pedig támadásban, többféle felállást ismertek, szöglet-, szabadrúgásvariációkkal is tisztában voltak, nekem úgymond, a heti edzésmunka elvégzése mellett, a mentális felkészítés volt a feladatom. Összességében, örültem neki, hogy megkaptam ezt a feladatot, és bíztam benne, meg is tudom oldani! Ami sikerült is, a nagy rivális Mezőkövesd legyőzése után átvettük az első helyet, amit utána nem engedtünk ki a kezeink közül. A munkámat nagyban segítette Balga József, Novák László, Kovács Barna és Kovács Ádám. Ők is hozzájárultak a csapat sikerességéhez.

- Aztán több impulzussal is gazdagodhattál az elmúlt időszakban.

- Nagyon nagy élményekkel, mint az edzéseken, mint a bajnoki mérkőzéseken. Ki tudnám emelni az imént említett Mezőkövesd elleni meccset, ami sorsdöntő volt az aranyérem szempontjából, egy nagyon komoly, nálunk többet edző ellenféllel szemben, akkor is megmutatta a csapat, hogy mire képes. Emlékezetes továbbá az ESMTK elleni oda-visszavágós párharc, először fegyelmezett játékkal három gólt rúgtunk idegenben, amit aztán ők ugyanúgy meg tudtak csinálni a mi pályánkon, amiért le a kalappal előttük! A hosszabbításban viszont megmutatták a srácok, mekkora szívük van, és egymásért harcolva sikerült továbbjutnunk. Az Újpest elleni eseményt pedig inkább már hagyjuk...

19224875_1384221015002883_8960885259033734437_n.jpg

- Egyénileg kikkel voltál leginkább megelégedve?

- Sokat gondolkodtam, hogy kiemeljek-e valakit vagy sem. Ha ezt meg kellene tennem, elsősorban a gólkirályunkat, Bari Csabát említeném meg. A hátvédsorból Grajzel Donáthot, de le a kalappal a csapat további tagjai előtt is, a cserék is érdemi munkát végezték, bár nem kaptak sok lehetőséget, nem adták fel. A pályán és azon kívül is családként viselkedett az egész társaság, azért is tudtunk ilyen eredményeket elérni, mert tudtak egymásért harcolni a srácok.

- Egy korábbi riportunk során azt mondtad, visszavonulsz az aktív labdarúgástól, aztán mégis jó pár alkalommal láthattunk a pályán. Minek lehetett köszönhető ez az üdvözölendő változás?

- Annak idején azért hagytam abba a futballt, mert a térdem már olyan tropa volt, hogy semmilyen gyógymódot nem találtam rá, hogy jó legyen. Kis kocogás után is bedagadt, szúrt, nem bírtam vele focizni, amikor idekerültem Somosra, először erőnléti edző voltam, majd ellenfeleket néztem meg, pályaedzősködhettem. Hiányzott azonban a játék, rossz volt nézni, ahogy a többiek fociznak, még a velem egykorúak is. Arra jutottam, valamit ki kell találnom. Találtam is egy injekciót, ami ugyan elég drága, egy kúra által egy évig jó tőle a térdem. Ismét beálltam tehát a csatasorba, örültem, hogy újra vissza tudtam térni!

- Az imént említett interjúban szintén megjegyezted, nem szeretnél edző lenni, aztán mégis rászántad magadat erre a tevékenységre. Miért határoztál így?

- Az ezt követő időszakban sokat gondolkodtam rajta, mi lesz a jövőben, ha abbahagyom a futballt, és mivel közel áll a szívemhez ez a sport, a szakma, ezért arra jutottam, miért ne próbálnám meg.

2016-10-16_144551unhN.jpg

- Perpillanat milyen célokkal rendelkezel a trénerkedést illetően?

- Minél messzebb szeretnék jutni a tanfolyamokon, minél több képzésen részt venni, hogy fejlesszem magamat, nem leragadni ott, ahol most tartok. Úgy vélem, mindig vannak új dolgok, amiket el lehet sajátítani, fontos a gyerekek fejlődésében, hogy minél több, technikai dolgot be tudjunk vetni, mert nagyon efelé ment el ez a sport, akár egészségügyileg, akár pszichikailag sokat fejlődött a nyugat, amit nekünk utol kellene érnünk, úgyhogy ezen a vonalon szeretnék maradni, minél tovább dolgozni, tanulni, aztán majd kiderül, ez mire lesz elég.

- Mit tartogathat a közvetlen jövő a csapat számára?

- Bízom benne, a következő szezonban is tudjuk folytatni a megkezdett munkát, aztán majd meglátjuk, mit hoz az élet.


Évzárót tartott U19-es és U17-es csapatunk

Elbúcsúztatták a remekbe szabott szezont a bajnoki címig és ezüstéremig jutó fiatalok.

Az előző hét péntekjén megtartotta évzáró bankettjét egyaránt remek idényben érintett U17-es és U19-es csapatunk. Az országos kiemelt harmadosztályú bajnokságaiban arany-, illetve ezüstéremig jutó fiatalok  a Szojka Ferenc Stadionban, jó hangulatban köszöntök el a mögöttünk hagyott évadtól, most pedig jöhet a nyári pihenő.

19549547_243440016156400_494027602_o.jpg


Visszalépett a rájátszástól elfogyó U17-es csapatunk

Példátlan sérülés- és eltiltáshullám indokolta a sajnálatos döntést.

Bár a korábbi tervek szerint, szerdán és szombaton az Újpesttel szemben vártak volna újabb erőpróbák az előző hét során az ESMTK gárdáján sokáig emlékezetes körülmények között felülkerekedő U17-es együttesünkre, a sors közbeszólt: a példátlan sérülés- és eltiltáshullám miatt klubunk illetékesei nem tehettek mást, a józan ész által nyugtázható döntést hoztak és visszaléptettek a srácokat a rájátszás további küzdelmeitől.

Kár a történtekért, de a nagyjából kilenc hiányzót képtelenség lett volna pótolni, az MLSZ Versenybizottságot már tájékoztattuk a sajnálatos lépésről. Eddigi teljesítményük miatt csupán dicséretet érdemelnek tizenhét éveseink, a korábban az országos kiemelt harmadosztály Közép-Kelet csoportjában parádés szezont követően aranyérmet szerző, majd a már említett pesterzsébetiek elleni első osztályozós kört is sikerrel megvívó csapatunk remek időszakot tudhat a háta mögött.

Romhányi Tamás: - Nagyon sajnáljuk, de igen komoly sérüléshullám és eltiltásokból kifolyólag egyáltalán nem tudunk kiállni az Újpest ellen, a rengeteg hiányzó miatt vélhetően kialakuló esetleges eredmények pedig nem lettek volna méltóak eddigi szereplésünkhöz, ezért nem tudjuk vállalni a tervezett két mérkőzésen való részvételt. Le a kalappal a srácok egész idényben és a rájátszásban bemutatott teljesítményért!

19224875_1384221015002883_8960885259033734437_n.jpg


,,Nagy a szívünk"

U17-es csapatunk meghatározó játékosát, Grajzel Donáthot kérdeztük az újpesti odavágó előtt.

Mint arról már hírt adtunk, a Romhányi Tamás által vezetett U17-es gárdánk egy sokáig emlékezetes párbajt lövetően öt-négyes összesítéssel gyűrte le az ESMTK-t a második vonalba történő feljutástól döntő rájátszás első selejtezőkörében. Itt azonban még nincs megállás, ezen a héten már az Újpest következik fiataljaink számára. A szerdán esedékes odavágót megelőzően csapatunk meghatározó játékosát, Grajzel Donáthot kérdeztük.

- Hogyan tekintesz vissza az ESMTK elleni párharcra?

- Összességében egy rendkívül jó ellenféllel szemben, megérdemelten jutottunk tovább. Pesterzsébeten javarészt az történt, amit mi akartunk, mivel ismeretlenek voltunk. A második meccsen már tisztában voltak a gyenge pontjainkkal, és arra játszottak. Mind a két mérkőzést élveztem, jó volt egy ilyen erős csapat ellen felmérni a játéktudásomat. Állandóan ilyen mérkőzésekre lenne szükségünk a fejlődésünkhöz.

- Mi járt a fejedben a hosszabbítás előtt? Bíztál benne, hogy ismét a magatok javára tudjátok billenteni a mérleg nyelvét?

- Igen, bíztam a csapatomban, mivel tudtam, hogy nagy a szívünk és a meccsben is benne volt még egy gól a részünkről. Persze ehhez Kristóf bravúrjaira is szükség volt, és természetesen Csaba góljára is. Győztes típusnak tartom magamat, ezert az utolsó percig bíztam a sikerünkben.

- Milyen gondolatok vannak benned a komplett bajnoki idényt illetően?

- Végig izgalmas volt, hiszen három-négy csapattal állandó volt a versenyünk az első helyért. Az első félév nem úgy sikerült ahogyan terveztük, csak a harmadik helyet szereztük meg. De a célunk mindig a bajnokság megnyerése volt. A második félévben koncentráltabban játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. A csapatok nagy része ismert minket, és a maximumot akarta nyújtani ellenünk. Egy mérkőzés kivételével föléjük tudtunk kerekedni. Ez a mentális erőnket is mutatja. Örülök, hogy ehhez a sikerhez én is hozzájárulhattam.

- Az elmúlt időszak alapján mi a véleményed új edzőtökről, Romhányi Tamásról?

-  Az első sípszótól az utolsóig folyamatosan biztat minket. Aktív focistaként, tudja, mire van szükségünk. Pozitív embernek ismertem meg, és ezt próbálja átadni a csapatnak is.

- Szerdán jöhet az Újpest elleni idegenbeli odavágó. Mit vársz ettől az erőfelmérőtől?

- Mindannyian tudjuk, hogy ők az erősebbek, és a meccs esélyesei, de mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy meglepjük őket. Nem feltett kezekkel megyünk ki a pályára. Ami engem illet, maximálisan oda fogom tenni magamat.

13312854_278116695870594_5893927809279633292_n.jpg


A héten az Újpest ellen folytatja az U17

Szerdán idegenben jöhet az első menet, majd szombaton a Szojka Stadionban következhet a visszavágó.

Mint ismert, U17-es csapatunk remek sikert könyvelhetett el az előző hétvégén: a korábban az országos kiemelt Közép-Kelet régióban már aranyérmet gyűjtő srácok amolyan a következő idénybeli másodosztályú indulással kapcsolatos rájátszás keretein belül, öt-négyes összesítéssel kerekedtek felül a korábban a Közép "B" elnevezésű csoportban diadalmaskodó ESMTK gárdáján.

Itt azonban még nincsen vége, a következő napokban jöhet a az újabb erőpróba: a második selejtezőkörben a Közép "A" divízióban révbe érő Újpesttel mérhetik össze tudásukat fiataljaink. Roppant nehéz találkozóknak néznek elébe a szerda idegenbe hivatalos, majd szombaton a lila-fehéreket a Szojka Stadionban vendégül látó tizenhét éveseink, egy rendkívül jól összerakott társaságon át vezethet a mieink útja a második vonalba.

19224875_1384221015002883_8960885259033734437_n.jpg

Az elmúlt fordulóban a Debrecent tizenhárom-nullás összesítéssel búcsúztató IV. kerületiek huszonegy győzelem mellett három döntetlent és két remit könyvelhettek el az előző pontvadászatban, kilencvenegy szerzett góljuk mellé huszonöt beszedett találat társul, legeredményesebb játékosuk az a Németh Árpád, aki tizenkilenc alkalommal rezgette meg a hálót a legutóbbi évad során.

Ahogy már említettük, és az imént kivesézett statisztikákból szintén kivehető, kemény erőpróbák előtt áll csapatunk, ettől függetlenül, bízzunk benne, kitart Romhányi Tamás fiainak lendülete, és a lehető legjobban lesznek majd képesek kijönni ebből a párharcból is.

A friss szép siker okán megszólaltattuk klubunk tulajdonosát, Ferenczi Bélát, aki az alábbi gondolatokat osztotta meg velünk- Szeretném megköszönni azoknak az embereknek, id. Répás Béla bácsinak, Szabó Tamásnak, Palaticzky Szabolcsnak, illetve Romhányi Tamásnak a tevékenységét, akik az évek során foglalkoztak a gyerekekkel, és hozzájárultak ehhez a szép eredményhez, ez egy közös érdem, az elvégzett munka gyümölcse, nagy köszönet nekik érte! Az aktualitás miatt, szeretnék kitérni a Balassagyarmat osztályozóra is. Nagyon örültünk volna, ha felkerül a BSE, mert legalább lettek volna helyi rangadók, mely mérkőzéseken biztosan sok néző lett volna. Azt üzenem nekik, nem szabad feladni, mert ha még egy-két évig együtt lesz a csapatuk, akkor azután könnyebben felkerülhetnek az NB III-ba, aztán egy jó harmadosztályú csapat is válhat belőlük!

Rájátszás a másodosztályba kerülésért, 1. mérkőzés, 2017. június 21. (szerda), 17.00:

Újpest FC-Somos SE

Helyszín: Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentrum.

Rájátszás a másodosztályba kerülésért, 2. mérkőzés, 2017. június 24. (szombat), 17.00:

Somos SE-Újpest FC

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion.


Vért izzadva könyvelt el remek sikert U17-es csapatunk

A Romhányi Tamás által vezetett fiatalok öt-négyes összesítéssel léptek túl az ESMTK-n.

Rájátszás a másodosztályba kerülésért, 2. mérkőzés:

Somos SE U17-ESMTK U17 2-3, hosszabbítás után (1-3)(0-1)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 200 néző. Vezette: Molnár R. (Csathó, Kasza)

Somos U17: Kanyó - Balázs P., Grajzel, Bodor, Bacsa (Hegedűs, 58.) - Baranyi, Kovács B., Banka, Boros - Sipkó (Al-shamiri, 50.)(Angyal, 73.), Bari. Vezetőedző: Romhányi Tamás.

ESMTK U17: Szűcs - Dolezsál, Majtényi, Szabó N., Tóth D. (Takács T., 106.) - Zai, Lőrincz (Halácsi, 46.), Himonakis (Verhoczki, 29.), Szász - Szentjóbi, Sápi. Vezetőedző: Németh Zoltán.

Sárga lap: Kovács B., Balázs P., Angyal, Banka, Hegedűs, ill. Verhoczki, Lőrincz.

Gól: Bacsa (9.), Bari (110.), ill. Majtényi (42.), Dolezsál (53.), Szentjóbi (68.)

Szombaton délután a második felvonás várt a bajnokságot követő, másodosztályba való kerülésért megrendezésre kerülő rájátszásban érintett U17-es csapatunkra, a hétvége első napján a korábban a saját pontvadászatában szintén aranyéremig jutó ESMTK-t fogadták a fiatalok a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban.

Kellemes előjelekkel készülődhettek a mieink, hiszen az odavágón három-egyre tudtunk nyerni, megnyugtató lépéselőnyben várhattuk tehát az újabb menetet.

19224875_1384221015002883_8960885259033734437_n.jpg

Jól is indítottuk az összecsapást, Bacsa szöglet utáni fejesével már a 9. percben növeltük az összesítésbeli fórunkat. A következő időszakban sem adták fel a látogatók, lelkesen próbálkoztak, majd nem sokkal a szünet előtt egy védelmi megingást kihasználva egyenlítettek is.

A második felvonásnak komoly elánnal felvértezve vágtak neki a pesterzsébetiek, a megalkuvást nem tűrő rivális pedig előbb megszerezte a vezetést, majd harmadszorra is beköszöntek, teljes mértékben egállá módosítva tehát a párharc állását.

Ugyan ekkor lélektani előnybe került a másik oldal, szépen-lassan ismét kiegyenesedtünk, újabb találat pedig már nem született a rendes játékidő lezárultáig.

Következhetett tehát a hosszabbítás! Ebben a periódusban felváltva iparkodtak a felek, mindkét gárda alakított ki lehetőségeket, aztán a 110. percben jártunk, amikor Bari 17 méterről lefordult az őrzőjéről, majd kilőtte a hosszú sarkot. Az utolsó percekben még Kanyónak kellett bemutatnia egy remek védést, az eredmény viszont már nem módosult, aminek köszönhetően együttesünk öt-négyes arányban múlta felül ellenfelét ebben az igen izgalmasra sikeredett osztályozós erőfelmérőben. Szép volt fiúk! Itt azonban még nincs vége, a következő hét folyamán szintén egy oda-visszavágós fellépés keretein belül az Újpesttel csaphatnak össze tizenhét éveseink.

19149074_1384221001669551_2548829244739993602_n.jpg

Romhányi Tamás: - Óriási mérkőzés volt! Megint jól kezdtük a meccset, vezettünk is egy-nullra, végre sikerült egy gyakorolt szögletvariációt góllal befejezni Bacsa révén. Aztán egyre jobban ránk jött az ellenfél, már az első félidőben sikerült nekik az egyenlítés, így egy-eggyel fordultunk. Aztán a második játékrészben, ugyanúgy, ahogy az első találkozón, volt egy kis rövidzárlatunk, váltottam is, de a becserélt Omar megsérült, ezért őt is le kellett hoznom, ebben az időszakban pedig kaptunk két gólt. Ezt követően nyílt sisakos volt a mérkőzés, az utolsó tizenöt-húsz percben itt is-ott is volt helyzet, eléggé kaotikus állapotok voltak a pályán, végül a rendes játékidő három-egyes vendégvezetéssel fejeződött be. Ezután azt mondtam a srácoknak, hogy két jó csapat játszik a pályán, most az fog dönteni, kinek nagyobb a szíve, ki akarja jobban a győzelmet. Hála istennek, úgy néz ki, ezekben mi voltunk a jobbak, Bari Csabi jóvoltából pedig megszereztük a mindent eldöntő találatot, aminek köszönhetően tovább tudtunk menni ebből a párharcból. Le a kalappal az ellenfél előtt, hogy ilyen vesztes helyzetből is fel tudtak állni, és a végén majdnem ki tudták harcolni a továbbjutást. Most az Újpest következik, elég jó csapat, simán megnyerték a bajnokságukat, jól össze vannak válogatva, jó körülmények között tudnak készülni, sokat edzenek. Néztem róluk egy videót is, letámadnak, szögletből, szabadrúgásból szintén veszélyesek, szóval egy elég komplett társaságnak tűnnek, de hát oda sem feltartott kezekkel megyünk, úgy gondolom, mindent meg fogunk tenni, bízom benne, ellenük is el tudunk majd érni egy jó eredményt.


Bari Csabát kérdeztük

Az ESMTK elleni odavágón triplázó U17-es támadónk úgy készül, mintha az első meccs következne szombaton.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az országos kiemelt vérkeringésben vitézkedő U17-es csapatunk sikerrel vette a második vonalba kerülésért megvívandó első selejtezős párharc odavágóját, a szerdán idegenben sorra kerülő mérkőzésen, három-egyes győzelemere tettek szert a fiatalok az ESMTK otthonában. Csapatunk sikerében elévülhetetlen szerepet vállalt a mesterhármasig jutó Bari Csaba, a szombaton tizenhét órási kezdéssel a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban esedékes újabb találkozó előtt triplája kapcsán kérdeztük a szezonban gólkirályi címig jutó támadót.

- Hogyan gondolsz vissza a szerdai mérkőzésre?

- Hála istennek, jól kezdődött a meccs, még az első félidőben meg tudtuk szerezni a vezetést és uraltuk a pályát. Rendezetten, higgadtan játszottunk, valamint helyzeteket is sikerült kialakítani, a párharcokat megnyerni. A második félidő első felében sajnos kaptunk egy nem túl szerencsés gólt, de nem zavarodtunk meg, nem csüggedtünk, hanem csináltuk tovább a játékunkat, amellyel nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, aminek köszönhetően még két találatot tudtunk szerezni, így győztünk.

- Miképpen tudnád leírni három gólodat?

- Az elsőt úgy sikerült berúgni, hogy csapattársam, Kovács Balázs,. egy rossz kirúgást követően megtámadta az ellenfelet, aztán bepasszolta nekem a labdát, én pedig a kapus mellett a rövidbe passzoltam. A másodikat úgy értem el, hogy Boros Attila megszerezte a labdát, továbbította nekem, én pedig lekészítettem magamnak, majd tizenhét méterről a hosszúba helyeztem. A harmadikat úgy tudtam berúgni, hogy megkaptam a labdát, láttam, hogy kinn áll a kapus, és kb. harmincöt-negyven méterről felette átemeltem.

13231203_1061453813927822_66983526_n.jpg

- Kiemelendő a legutolsó találatod. Mi járt a fejedben, amikor elvállaltad?

- Edzéseken sokat gyakoroltam a félpályáról berúgni a labdát, úgy, hogy ne pattanjon le. Az adott pillanatban, amikor megláttam, hogy a kapus nincs a gólvonal előtt, lőttem is, és hála istennek, jól találtam el a labdát, ami be is ment.

- A második félidő közepén egy esetnél a kiállításodat reklamálták a hazaiak. Hogyan emlékszel vissza a szituációra?

- Egy-egyes állásnál indítottak, de lest fújtak, ezt követően elrúgtam a kapus mellett, amit ő nem nézett jó szemmel, valamint belém rúgott, amitől én el is estem, aztán én felálltam és fellöktem őt...

- Mit vársz a szombati visszavágótól?

- Bízom benne, hogy a csapat a legjobb teljesítményt fogja nyújtani a pályán. Úgy állunk a mérkőzéshez, mintha az első meccset játszanánk a továbbjutás érdekében.

- A tavaszi szezon elejétől Romhányi Tamás irányítja a csapatot. Milyennek látod az új trénert?

- Az elején még össze voltunk zavarodva, fura volt, de nem befolyásolta a csapatot és a pályán nyújtott teljesítményt, szerencsére, sikerült lehoznunk minden fontos mérkőzést, kivéve egyet, ami pozitív. Én is és a többiek is elégedettek vagyunk Romhányi Tamással, minden tőle telhetőt megtesz értünk, ráadásul jó fej. Bár az első csapata, ahol edző, egy rossz szavunk nem lehet rá, és nem csak a trénerünk, hanem a barátunk is. Szóval röviden: nem okozott nagy gondokat az edzőcsere.

Rájátszás a másodosztályba kerülésért, 2. mérkőzés, 2017. június 17. (szombat), 17.00:

Somos SE U17-ESMTK U17

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion.


Megnyugtató előnnyel várhatja az ESMTK elleni visszavágót az U17

A srácok a triplázó Bari vezérletével húzták be az első felvonást.

Rájátszás a másodosztályba kerülésért, 1. mérkőzés:

ESMTK U17-Somos SE U17 1-3 (0-1)

Budapest, ESMTK Utánpótlás Sporttelep, 150 néző. Vezette: Kulcsár K. (Kovács B., Imrő)

ESMTK U17: Szűcs - Dolezsál, Gogán, Verhoczki, Szabó N. - Tóth D., Zai, Himonakis, Szász - Szentjóbi, Sápi. Vezetőedző:Németh Zoltán.

Somos U17: Kanyó - Balázs P., Grajzel, Bodor, Bacsa - Baranyi, Kovács B., Banka, Boros - Hegedűs (Sipkó), Bari. Vezetőedző: Romhányi Tamás.

Gól: Bari (3)

Szerdán nekivágott a különféle régiók bajnokinak részvételével megrendezésre kerülő rájátszásnak a korábban az országos kiemelt Közép-Kelet csoportban már aranyéremig jutó U17-es csapatunk. A srácok útjába elsőként a Közép "B" divízióban révbe érő ESMTK-t sodorta az élet, így az említett társaság testén át kellene túlverekednie magát együttesünknek.

Már a hét közepén lezajló odavágón nagy lépést tettek tizenhét éveseink a továbbjutás irányába, miután a mesterhármasig jutó Bari Csaba főszereplésével három-egyes arányban múlták felül a házigazdákat.

Jól kezdtük a meccset, a korábban már az idény gólkirályi címét begyűjtő támadónk igen gyorsan kihasznált egy üres kapus, tálcán kínált ziccert. Ezt követően a szünetig inkább a küzdelem dominált, inkább a másik oldal próbálkozott, nem túl sok sikerrel, így egy-nullás fórban mehetett gárdánk pihenni.

Somos.jpg

A második játékrészben állandósították a nyomást a felső lécig is jutó pesterzsébetiek, akik aztán egy kipattanóból elért közeli góllal egyenlítettek a találkozó kétharmadánál.

Egalizálásuk után sem lankadtak a hazaiak, a roppant nagy hőség miatti ivószünet miatti pauza viszont új erőt öntött a srácokba, a mérkőzés záró részében pedig ismét Bari percei következtek: agilis csatárunk előbb nagyjából tizenhatról lőtte ki a jobb alsót, majd egy parádés helyzetfelismerésből is bevette a kaput, triplázó játékosunk a ketrecéből kissé kint álló hálóőr felett ívelte be a gólvonalon túlra a lasztit, hozzávetőlegesen harmincöt méterről, a remek megoldással pedig ki is alakult a három-egyes győzelmünket jelentő végeredmény.

A véghajrában szépíthetett volna az ellenfél, de a jól védő Kanyó lehúzta a rolót, ráadásul a hosszabbításban még növelhettük is volna előnyünket, már csak kapufáig és elrontott lehetőségekig jutottunk.

Összességében, a hőség ugyan rányomta bélyegét az inkább küzdelem, mintsem szép játék jellemezte összecsapásra, ennek ellenére viszont végül szép gólokat szerezve, a már említett fórt birtokolva várhatják a szombaton a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban tizenhét órási kezdéssel esedékes visszavágót fiataljaink.

Romhányi Tamás: - Jól kezdtük a mérkőzést, az elején puhatolózott mindkét csapat, ismerkedett a másikkal, hogy mire képes. Ebből mi jöttünk ki jól, mert megszereztük a vezetést, így egy-nullal fordultunk. Aztán a második félidőben voltak nehézségeink, kicsit elveszítettük a ritmust, ekkor feljött az ellenfél, ki is egyenlített, majd nyomtak rendesen a hazaiak. Hála istennek, jókor jött az ivószünet, utána egyből sikerült gólt rúgnunk Bari Csaba révén. Ezt követően támadott az ESMTK, de párszor meg tudtuk őket kontrázni, egyszer pedig a mindhárom gólunkat elérő Csabi még negyven méterről beemelte a kapus fölött a labdát. Nagy diadalt arattunk, sikerült megnyerünk a meccset, idegenben három gólt rúgtunk, ami igen nagy eredmény, ennek köszönhetően bizakodva várjuk a szombati visszavágót!

Következik:

2017. június 17. (szombat), 17.00: Somos SE-ESMTK

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion.


,,Minden tőlünk telhetőt megteszünk"

U17-es csapatkapitányunk, Banka Dávid hisz a fiatalok újabb sikerében.

Mint arról már beszámoltunk, ezen a héten újabb erőfelmérők várnak az országos kiemelt harmadosztályú bajnokság Közép-Kelet régiójában már bajnoki címig jutó U17-es csapatunkra, a srácok a második vonalba kerülésért megvívandó oda-visszavágós párharc keretein belül a Közép "B" csoportban aranyérmet gyűjtő ESMTK fiataljaival mérhetik össze tudásukat két találkozón. A közelgő első felvonást megelőzően U17-es gárdánk csapatkapitánya, a szezont huszonegy góllal záró Banka Dávid osztotta meg velünk előzetes gondolatait.

- Összességében jónak tartom az idei szereplésünket - kezdte a fiatal támadó. Bár edzőváltás történt a szezon közben, de ez szerencsére nem volt negatív hatással a csapatra, sőt csak egyetlen egy mérkőzést veszítettünk el, a többit megnyertük, így sikerült bajnoknak lenni. Szeretnénk megköszönni a csapat nevében a két edzőnek, Sebestyén Szilárdnak és Romhányi Tamásnak, illetve a klub vezetőinek, hogy sikeresen tudtuk teljesíteni az elénk kitűzött célokat. Mindennapi edzéssel készülünk az osztályzó első párharcára, amit szerdán tizenhét órási kezdéssel Pesterzsébeten játszunk. A visszavágót június 17-én szombaton, a Szojka Ferenc Stadionban láthatják a nézők. Szeretnénk, hogy minél nagyobb számban biztassanak bennünket a szurkolók, hogy sikeresen szerepeljünk! Még az U15-ös korosztályban találkoztunk már az ESMTK-val, akkor sikeresen vettük ellenük az akadályt, de biztos, hogy azóta hogy ők is erősödtek. Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy feltett kezekkel lépünk pályára, hanem minden tőlünk telhetőt megteszünk a siker érdekében!

13233294_1061453763927827_1605270619_n.jpg


Szerdán megkezdődik a rájátszás az U17-esek számára

A saját bajnokságukat megnyerő fiatalok először az ESMTK-val csaphatnak össze a másodosztályért, a hét közepén az odavágó következik, majd szombaton jöhet a második menet.

Szerdán újabb próbatétel előtt áll a már így is remek idényt záró, az országos kiemelt harmadosztályú Közép-Kelet csoportban aranyéremig jutó U17-es csapatunk, az említett napon ugyanis tizenhét órási kezdéssel következhet a srácok számára a második vonalba történő feljutásért megvívandó párharc első mérkőzése,. a hét közepén először Budapesten nézhet farkasszemet az ESMTK hasonló korosztályú gárdájával a srácok, majd szombaton szintén tizenhét órától jöhet a hazai pályán esedékes visszavágó.

Ellenfelünk kapcsán elmondható, hogy hetvenhárom bajnoki egységet begyűjtve, a második helyen végző Tabánt kétpontos fórral megelőzve húzták be az első helyet, huszonnégy győzelem mellé egy remit és három vereséget jegyezhettek fel, lezajló találkozóikon százharmincnégy gólt rúgtak, míg harminchárom alkalommal kapituláltak, legeredményesebb játékosuk az a Dolezsál Richárd, aki huszonháromszor tudta bevenni a kaput a mögöttünk hagyott idényben.

A két oldal nagyjából hasonló esélyekkel vághat neki az oda-visszavágós párbajnak, ahogy a házigazdák, a mieink is remek formában várhatják a kezdősípszót, külön megemlítendő, hogy saját mezőnyében amellett, hogy a legkevesebb gólt szedte be, a szerzett találatok tekintetében a második legtöbb ízben rezgette meg a hálót U17-es alakulatunk, az igazi feladat azonban most következik, bízunk benne, hogy a fiatalok képesek lesznek megugrani az előttük lévő akadályt és felül tudnak kerekedni a pesterzsébetieken.

Rájátszás a másodosztályba jutásért, 1. mérkőzés:

2017. június 14. (szerda), 17.00: ESMTK-Somos SE

Helyszín: Budapest, ESMTK Utánpótlás Sporttelep, Zodony utca.

2017. június 17. (szombat), 17.00: Somos SE-ESMTK

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion.

Somos-cimer.jpg


Remek idényt zárt U17-es és U19-es csapatunk

Előbbi együttesünk bajnok lett, míg utóbbi ezüstérmet szerzett.

A legutóbbi hétvégén az országos kiemelt utánpótlás bajnokságokban szereplő csapataink is befejezték az aktuális idényt. Már korábban tudvalevő volt, amennyiben az egyaránt a Közép-Kelet csoportban vitézkedő U17-es és U19-es gárdánk esetében, hogy előbbi alakulat egy esetleges győzelemmel aranyérmet szerez, míg utóbbi legénység a dobogó második fokán zárja a szezont. Végül együk együttesünk sem hibázott a pásztóiakkal szemben, így joggal illeti dicséret a srácokat, szép volt fiúk! Az U17-esek azonban végső elsőségüknek hála, még nem állnak meg, hamarosan jöhet az ESMTK elleni osztályozós párharc.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U19, 30. forduló:

Pásztói ULC-Somos SE 0-2 (0-0)

Somos SE: Kanyó - Somoskői, Domán, Kiss B., Nágel - Szőke (Sipkó Bálint, 58.), Lengyel, Tóth B. - Sipkó Bence, Nagy R., Komka. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Nagy R. (2)

III. osztály, Közép-Kelet csoport, U17, 30. forduló:

Pásztói ULC-Somos SE 0-7 (0-1)

Somos SE U19: Kanyó - Bodor, Grajzel, Boros, Barta - Baranyi, Kovács B., Al-Samiri, Hegedűs - Bari, Angyal.  Edzők: Balga József, Romhányi Tamás.

Gól: Angyal (4), Kanyó, Al-Samiri, Grajzel

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 30. forduló:

Somos SE-BVSC-Zugló 0-11 (0-6)

Somos SE U15: Oláh L. - Berki A: (Hranek, 41.), Berki R., Berki L., Danyi F. - Oláh J., Jónás Sz., Oláh M. (Danyi A., 41.), Klajban (Berki F., 61.) - Marinka, Szerémi (Csávás, 58.).  Edző: Smelkó Károly.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 30. forduló:

Somos SE-BVSC-Zugló 4-5 (0-2)

Somos SE U15: Berki S: - Botos A., Danyi D:, Tajti, Márton N. - Kupcsik, Mahalek, Csemer, Pádár - Viszoczki, Makó K..  Edző: Smelkó Károly.

Gól: Makó K. (3), Viszoczki

2016-12-01_004004SlBg.jpg


Nyári focitábort szervez klubunk

7-14 éves korig várjuk az ifjú labdarúgók jelentkezését.

2017. június 17-től kezdődően, június 23-ig bezárólag nyári focitábort szervez 7 és 14 éves közötti gyermekek számára klubunk. A salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő esemény díja 15 000 Ft, mely összeg tartalmazza az ebéd és az uzsonna költségeit is. Minden egyéb fontos részlet az alább látható plakáton érhető el! Várjuk a sportolni, mozogni szerető gyermekek jelentkezését! Biztosan nem fogtok csalódni!

 FOCITABOR-2017-1.jpg


Eredményes hétvégét zártak idősebb korosztályaink

Egyaránt remek idényt futó U17-es és U19-es csapatunk is kapott nélküli sikerrel tudta le bajnoksága utolsó előtti körét.

A mögöttünk hagyott hétvégén mindent összevetve jól sikerült fellépéseken esett túl az országos kiemelt vérkeringésben érdekelt utánpótlásunk, a saját bajnokságát vezető U17-es gárdánk és a második helyen álló U19-es alakulatunk egyaránt kapott gól nélküli sikereket könyvelhetett el. Vasárnap mindkét említett csapatunk számára befejeződik a pontvadászat, amennyiben pedig tizenhét éveseink hozzák a kötelezőt Pásztón, úgy hamarosan egy osztályozó keretein belül mérettethetik meg magukat a másodosztályért, már csupán egyetlen lépésre vannak a megsüvegelendő aranyéremtől a srácok, míg az U19-es szintén egy karnyújtásnyi választja el a dobogó második fokától.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U19, 29. forduló:

Somos SE-BVSC-Zugló 1-0 (0-0)

Somos SE: Kanyó - Somoskői, Csonka (Tóth B., 65.), Domán, Kiss B. - Móricz, Szőke, Lengyel, Illés E. - Sipkó Bálint (Nagy R., 46.), Komka. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Illés E.

III. osztály, Közép-Kelet csoport, U17, 29. forduló:

Somos SE-BVSC-Zugló 2-0 (1-0)

Somos SE U19: Kanyó - Balázs P., Bodor, Grajzel, Boros - Baranyi, Kovács B., Al-Samiri, Hegedűs (Angyal, 51.) -Bari, Banka, Edzők: Balga József, Romhányi Tamás.

Gól: Bari, Al-Samiri

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 29. forduló:

Ikarus-Somos 21-0 (6-0)

Somos SE U15: Danyi F. - Mahalek, Csonka, Oláh J., Makó - Oláh M., Oláh L., Jónás Sz., Berki S. - Oláh Gy., Hranek  Edző: Smelkó Károly.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 29. forduló:

Ikarus-Somos-elmaradt

somosbvscikarus.jpg


Egy pontot gyűjtöttek ifjabbik korosztályaink

Döntetlent ért el az U14, kis híján remizett az U15.

Bár U17-es és U19-es gárdánk szabadnappal töltötte el az előző hétvégét, fiatalabbik korosztályainkra újabb fordulót vártak az országos kiemelt pontvadászatokban. A kisebbek végül kettő-kettes remit értek el, míg az egy évvel idősebbek nagy csatában kaptak ki a Szanda Focisuli ellenében.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 28. forduló:

Somos SE-Szanda Focisuli SE 2-2 (2-1)

Somos SE U15: Gagyi - Berki S., Danyi D:, Tajti, Oláh L., Nemes - Oláh Gy., Horváth G., Márton N. - Danyikó, Makó K.  Edző: Smelkó Károly.

Gól: Makó K., Berki S.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 28. forduló:

Somos SE-Szanda Focisuli SE 2-3 (1-2)

Somos SE U15:  Oláh L. - Oláh J. (Csávás, 65.), Csonka A., Berki R., Berki F. - Danyi F. (Oláh M., 28.), Jónás Sz., Klajban, Danyi A. - Marinka, Hranek (Berki A., 41.). Edző: Smelkó Károly.

Gól: Klajban, Berki F.

Somos-cimer.jpg


Újabb változatos hétvégét abszolváltak a fiatalok

Meccs nélkül maradt az U19, simán nyert az U17.

Az előző hétvége során újabb erőfelmérők vártak az országos kiemelt pontvadászatokban vitézkedő utánpótlás alakulatainkra. Újra változatos eredményeket vonultattak fel a fiatalok: U19-es gárdánk ellenfele ki nem állása miatt meccs nélkül maradt, U17-eseink könnyedén győztek, míg fiatalabbik korosztályainknak nem termett babér.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U19, 27. forduló:

Somos SE-Pestszentimrei SK 3-0 (játék nélkül)

A vendégek nem álltak ki.

III. osztály, Közép-Kelet csoport, U17, 27. forduló:

Somos SE-Pestszentimrei SK 3-0 (1-0)

Somos SE U19: Kanyó - Balázs P., Barta L. (Angyal, 38.), Grajzel, Bodor - Hegedűs, Boros (Barta Zs., 82.), Al-Samiri, Baranyi, kovács - Banka. Edzők: Balga József, Romhányi Tamás.

Gól: Hegedűs, Banka, Grajzel

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 27. forduló:

Jászberényi FC-Somos SE 12-1 (7-0)

Somos SE U15:  Oláh L. - Csonka, Berki R., Marinka, Danyi - Oláh M., Berki L., Jónás Sz. (Csávás, 43.), Oláh J. - Berki F., Hranek. Edző: Smelkó Károly.

Gól: Marinka

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 27. forduló:

Jászberényi FC-Somos SE 4-1 (4-0)

Somos SE U15:  Berki S. - Horváth G., Danyikó, Danyi, Oláh L: (Botos J., 51.) - Sulyok, Nemes, Mahalek, Márton N. - Gagyi, Makó. Edző: Smelkó Károly.

Gól: Nagy-Varga (öngól)

friss-somosi-up.jpg


Csak egy döntetlenig jutottak a fiatalok

A döntetlent játszó U19-es csapatunkon kívül valamennyi utánpótlás együttesünk kikapott a múlt hétvégén.

Az elmúlt napokban túlestek soros mérkőzéseiken az országos kiemelt mezőnyben szereplő utánpótlás alakulataink. Sajnos nem éppen jól sikerült hétvégét abszolváltak a srácok, csupán U19-es garnitúránk tudott pontot szerezni, további gárdáink kénytelenek voltak lehajtott fejekkel elhagynia a pályát a lefújáskor.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U19, 26. forduló:

Rákosmente KSK-Somos SE 1-1 (1-0)

Somos SE U19: Kanyó - Nágel, Kiss B., Domán, Tábori - Illés E., Móricz, Szőke - Sipkó Bálint (Komka, 36.), Nagy R., Sipkó Bence. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Illés E.

III. osztály, Közép-Kelet csoport, U17, 26. forduló:

Rákosmente KSK-Somos SE 3-1 (1-1)

Somos SE U19: Kanyó - Balázs P., Grajzel, Boros A., Bodor (Baranyi, 60.) - Hegedűs M. (Angyal, 46.), Kovács, Al-Shamiri, Bacsa - Bari, Banka. Edzők: Balga József, Romhányi Tamás.

Gól: Bari

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 26. forduló:

Somos SE-Gödöllői SK 4-5 (4-2)

Somos SE U15:  Oláh L. - Csonka, Berki R., Oláh J., Berki L. - Danyi A. (Klajban, 47.), Hranek, Danyi F., Oláh M. - Csávás, Marinka. Edző: Smelkó Károly.

Gól: Berki L. (2), Marinka, Oláh J.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 25. forduló:

Somos SE-Gödöllői SK 1-5 (1-2)

Somos SE U15: Berki S. - Horváth G., Tajti, Oláh L. (Végi, 55.), Danyikó - Gagyi, Mahalek, Márton N., Sulyok (Botos J., 57.) - Nemes, Makó K. Edző: Smelkó Károly.

Gól: Makó K.

somosfriss-up.jpg


Hat pontot gyűjtöttek fiataljaink

U19-es és U17-es csapatunk is simán elbánt budapesti riválisával.

Az előző hétvégén újabb erőfelmérőkön estek túl az országos kiemelt harmadosztályú vérkeringésben vitézkedő itánpótlás együtteseink: az egyaránt a REAC-ot vendégül látó U17-es és U19-es garnitúránk könnyedén átlépett ellenfelein, míg fiatalabb korosztályaink a papírformának megfelelő vereségekben voltak érdekeltek.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U19, 25. forduló:

Somos SE-REAC 5-1 (3-0)

Somos SE U19: Kanyó - Nágel (Csonka, 72.), Kiss B., Domán, Somoskői - Komka, Lengyel, Illés E., Móricz - Sipkó Bálint (Nagy R., 65.), Sipkó Bence. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Móricz (2), Sipkó Bence, Nagy R., Sipkó Bálint

III. osztály, Közép-Kelet csoport, U17, 25. forduló:

Somos SE-REAC 4-1 (4-0)

Somos SE U19: Kanyó - Balázs P., Grajzel, Boros A. (Barta L., 75.), Bodor - Hegedűs M., Kovács, Al-Shamiri - Angyal (Baranyi, 69.), Angyal, Banka (Barta Zs., 75.). Edzők: Balga József, Romhányi Tamás.

Gól: Hegedűs M. (2), Bari (2)

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 25. forduló:

SBTC-Somos SE 12-2 (8-0)

Somos SE U15:  Berki S. (Danyi F. (Berki F., 25.), Csonka, Berki L., Marinka - Oláh M., Oláh J., Klajban, Jónás Sz. - Szerémi (Danyi A., 24.), Hranek. Edző: Smelkó Károly.

Gól: Hranek, Marinka

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 25. forduló:

SBTC-Somos SE 17-1 (5-0)

Somos SE U15: Berki S. - Danyi D., Tajti, Oláh L., Oláh Gy. - Danyikó, Mahalek, Márton N., Gagyi - Botos, Makó K. Edző: Smelkó Károly.

Gól: Makó K.

somosfriss-up.jpg


Ismét ötven százalékos mutatóvak rukkoltak elő a fiatalok

Idegenben örülhetett U17-es és U19 csapatunk.

Ismét ötven százalékos szereplési mutatóval abszolválták aktuális fellépéseiket az országos kiemelt vérkeringésben vitézkedő utánpótlás csapataink: U19-es gárdánk, illetve a bajnokságát vezető U17-es alakulatunk egyaránt három ponttal gazdagodott, ifjabbik korosztályaink azonban alulmaradtak, U14-eseink ugyan kis híján komoly meglepetést értek el, végül nem tudták fölborítani a papírformát az emelt fővel kikapó srácok.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U19, 24. forduló:

Veresegyház VSK-Somos SE 1-3 (0-2)

Somos SE U19: Kanyó - Illés E., Somoskői, Kiss B., Nágel (Komka, 71.)  - Sipkó Bence (Sipkó Bálint, 76.), Lengyel, Komka, Szőke, Lengyel, Móricz - Tábori, Nagy R. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Nag R. (2), Szőke

III. osztály, Közép-Kelet csoport, U17, 24. forduló:

Veresegyház VSK-Somos SE 1-6 (1-2)

Somos SE U19: Kanyó - Bodor, Grajzel, Bacsa (Barta Zs., 73.), Balázs P. - Kovács (Barta L., 68.), Baranyi (Hegedűs, 74.), Al-shamiri (Hegedűs M., 73.) - Banka, Bari, Angyal. Edzők: Balga József, Romhányi Tamás.

Gól: Al-shamiri (2), Angyal (2), Bacsa, Banka

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 24. forduló:

Somos SE-BSE Palóc Farkasok 0-10 (0-3)

Somos SE U15:  Oláh L. - Oláh J., Csonka, Marinka, Oláh M. - Klajban, Jónás Sz., Berki R. (Csávás, 29.), Hranek - Szerémi, Berki F. Edző: Smelkó Károly.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 24. forduló:

Somos SE-BSE Palóc Farkasok 3-4 (0-2)

Somos SE U15: Sulyok - Tajti, Oláh L., Berki S., Mahalek - Oláh Gy., Márton N., Danyikó, Nemes - Végi (Botos J., 54.), Makó K. Edző: Smelkó Károly.

Gól: Makó K. (2), Tajti

somos-cimlapos.jpg


Egy utánpótlás csapatunk mentette meg a fiatalok becsületét

Csak U17-es gárdánk tudott nyerni az előző fordulóban.

Nem igazán tündököltek utánpótlás csapataink a hátunk mögött hagyott erőpróbáik alkalmával: csupán a bajnokságát továbbra is vezető U17-es alakulatunk tudott nyerni, mely együttes ráadásul úgy nyert könnyedén, hogy meccse nagy részét tíz emberrel játszotta le egy piros lap miatt. Sajnos U19-es garnitúránk mellett fiatalabbik korosztályaink szintén pont nélkül maradtak soros fellépéseiken.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U19, 23. forduló:

Somos SE-Grund FC 1-3 (1-1)

Somos SE U19: Kanyó - Illés E., Somoskői (Nágel, 46.), Kiss B., Domán (Móricz, 65.)  - Sipkó Bence, Lengyel, Komka, Szőke (Sipkó Bálint, 69.) - Tábori, Nagy R. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Komka

III. osztály, Közép-Kelet csoport, U17, 23. forduló:

Somos SE-Grund FC 6-0 (2-0)

Somos SE U19: Kanyó - Bodor (Barta L., 88.), Grajzel, Bacsa, Balázs P. - Kovács, Baranyi (Hegedűs, 74.), Al-shamiri, Boros - Banka (Barta Zs., 88.), Bari (Angyal, 53.). Edzők: Balga József, Romhányi Tamás.

Piros lap: Boros (51.)

Gól: Al-shamiri (2), Angyal (2), Bacsa, Banka

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 23. forduló:

Ceglédi VSE-Somos SE 8-0 (4-0)

Somos SE U15: Oláh L. - Csonka, Oláh J., Hranek, Berki L. - Danyi F. (Csávás, 61.), Klajban, Jónás Sz., Oláh M. - Berki R., Berki A. Edző: Smelkó Károly.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 23. forduló:

Ceglédi VSE-Somos SE 16-0 (10-0)

Somos SE U15: Sulyok - Oláh L., Mahalek, Nemes, Márton N. - Horváth G., Berki S., Végi (Botos J., 61.), Makó - Tajti, Oláh Gy. Edző: Smelkó Károly.

Somos-meccs.jpg


Négypontos hétvégén vannak túl a fiatalok

Éllovas U17-es csapatunk ismét nyert, kétgólos előnyt adott le a remiző U19.

Az elmúlt hétvégén a huszonkettedik körrel folytatták saját bajnokságaikat utánpótlás alakulataink. U17-es és U19-es csapatunk Dabasra látogatott, ahol a pontvadászatát vezető U17-es garnitúránk nagy csatában tudott diadalmaskodni, míg az idősebbek ugyan két találattal is elhúztak már ellenfelüktől, végül meg kellett elégedniük a döntetlennel. Sajnos fiatalabbik korosztályainknak ezúttal sem termett babér.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U19, 22. forduló:

FC Dabas-Somos SE 2-2 (0-1)

Somos SE U19: Kanyó - Illés E., Somoskői, Kiss B., Nágel - Sipkó Bence, Lengyel, Komka, Domán - Sipkó Bálint (Szőke, 54.), Nagy R. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Kiss B., Nagy R.

III. osztály, Közép-Kelet csoport, U17, 22. forduló:

FC Dabas-Somos SE 1-2 (1-1)

Somos SE U19: Kanyó - Bodor, Grajzel, Bacsa, Balázs P. - Kovács, Baranyi, Al-shamiri (Angyal, 51.), Boros - Banka, Bari. Edzők: Balga József, Romhányi Tamás.

Gól: Bari, Bacsa

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U15, 22. forduló:

Somos SE-FC Hatvan 0-10 (0-6)

Somos SE U15: Oláh L. - Csonka, Berki R., Berki L., Oláh M. (Csávás, 26.) - Berki F., Oláh J., Hranek, Klajban - Marinka, Danyi A. Edző: Smelkó Károly.

II. osztály, Közép-Kelet csoport, U14, 22. forduló:

Somos SE-FC Hatvan 0-6 (0-4)

Somos SE U15: Sulyok - Oláh L., Nemes, Oláh Gy., Danyikó (Végi, 54.) - Mahalek, Márton N., Danyi D., Berki S. - Makó, Tajti. Edző: Smelkó Károly.

2016-04-05_2110145knl.jpg


Írjon nekünk